TIETOSUOJASELOSTE

Suomen Luomukeskuksessa meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme tietävät mihin heidän tietojaan käytetään.

Asiakastiedot

Tämä on Green Rail Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, miten Green Rail Oy kerää, käsittelee ja säilyttää asiakas- ja henkilötietoja henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Henkilötietoja saatetaan käsitellä esimerkiksi palveluiden ja tuotteiden tarjoamiseksi tai pyyntöjen toteuttamiseksi.

Rekisterinpitäjä

Green Rail Oy / Suomen Luomukeskus

Kuusiniementie 29 A

00340 Helsinki

045-235 9191

Sinun oikeutesi

Olemme sitoutuneita kunnioittamaan lainmukaisia oikeuksiasi henkilötietoihisi. Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käyttöä tai kieltää se kokonaan. Mikäli olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, voit perua sen milloin tahansa.

Green Rail Oy ei luovuta mitään rekisteriä sivullisille. Kaikki henkilötietojen siirrot EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle edellyttävät, että siirrosta on tehty erillinen tiedonsiirtosopimus tai tietosuojan taso on muilla tavoin lainmukaisesti varmistettu.

Yhteystiedot

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@luomukeskus.fi tai puhelimitse 045 235 9191.

Henkilötietojen kerääminen

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät elävään luonnolliseen henkilöön. Henkilötiedoiksi luetaan esim. nimi, henkilötunnus, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Henkilötietoina voidaan pitää myös sähköisiä identiteettejä, esimerkiksi IP-osoitteita, mikäli ne voidaan yhdistää luonnolliseen henkilöön.

Henkilötietojen käsittely ja tallentaminen

Käytämme henkilötietojasi asiakaspalvelutarkoitukseen, kun otat meihin yhteyttä esim. koskien tuotteitamme tai tehdessäsi tilauksia. Käytämme ilmoittamiasi tietoja tilausvahvistuksen lähettämiseen tilausten yhteydessä. Käytämme tarvittaessa yhteystietojasi, kuten sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa, jotta tilaustenteko hoituu mahdollisimman helposti ja nopeasti. Varmistamme, että henkilötietojesi kerääminen ja käsittely on aina asianmukaista ja rajoittuu siihen, mikä on tarpeen suhteessa tiettyyn, nimenomaiseen ja lainmukaisesti määriteltyyn tarkoitukseen. Pidämme käsitellyt henkilötiedot täsmällisinä ja ajantasalla. Varmistamme myös, että henkilötietosi säilytetään luottamuksellisina ja että niitä suojataan aina asianmukaisesti erityisesti luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä. Asiakasrekisteri sijaitsee Green Rail Oy:n hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa. Sinulla on oikeus hallita henkilötietojasi ja pyytää niiden oikaisemista, täydentämistä tai poistamista.

Säilytysaika

Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin käsittelyperusteen kannalta on tarpeen.